Dondurma Makinesi

Dondurma Makinesi

Dondurma Makinesi

Dondurma üretiminin gerçekleşmesi için birbirinden farklı özelliğe sahip dondurma makinesi modelleri bulunur. Özel olarak üretilen dondurma makinesi ile sağlıklı ve lezzetli dondurmaların sunulması sağlanır. İçerisinde barındırmış olduğu işlevsel özellikleri ile yüksek performansı ile klasik dondurmaların yanında, Maraş ve Roma kıvamındaki dondurmaların da yapılmasını sağlar.

Dikey üretim silindirine sahip olan dondurma makinesi büyük hacimli imalat süreçleri açısından başarılı sonuçlar verir. Standart dondurma makineleri ile kıyaslandığı zaman hız ve kalite bakımından büyük bir fark yaratır. Sağlamış olduğu kullanım kolaylığının yanı sıra hız bakımından da oldukça kısa bir süre içerisinde dondurma üretimini gerçekleştirir. Böylelikle, pratik kullanıma sahip olan dondurma makinesi ile zamandan tasarruf edilmesine yardımcı olur.

Dondurma Makinesi Özellikleri

 Alt bölümünde dört adet tekerleğe sahip olması ile birlikte konumlandırma ve taşıma açısından büyük bir kolaylık sağlar. Dondurma makinesinin üzerinde bulunan tuşları kullanarak dondurma üretimi için ayarlama yapılabilir. Üzerinde bulunan tuşlar oldukça anlaşılır bir yapıda bulunduğu için, kullanıcılar açısından rahat bir şekilde anlaşılması sağlanır.

Optimum soğutma yapmak için dondurma makinesi mekanizmasının içerisinde dikey soğutma silindiri yer alır. Üretim sürecinin takip edilmesi için gereken bilgiler, dijital kontrol göstergesi üzerinden takip edilir. Günlük olarak üretilmesi planlanan dondurma gereksinimine uygun olarak üretim kapasitesinde değişiklikler yapılabilir. Otomatik koruma modu sayesinde, işlem süresi bittiği zaman cihaz kendisini korumaya alır.

Dondurma Makinesi Kullanımı

Üretim sürecinin takip edilmesi için dayanıklı niteliğe sahip bir şeffaf kapak bulunur. Küçük çalışma alanları içerisinde de dondurma makinesi kurulumu gerçekleştirir. Hava ya da su yardımıyla gerçekleşen soğutma sistemi vardır. Tek sefer üretim süresi sekiz ile on iki dakika arasında değişim gösterir. Kişilerin kullanımı açısından oldukça elverişlidir. Bunun yanında, istenilen aromaya sahip lezzetli dondurma üretilmesine olanak tanır. İçerisinde bulunan sistem sayesinde herhangi bir buzlanma sorununun yaşanmasına yol açmaz.

2164
dondurma makinesi, dondurma makinesi özellikleri, dondurma makinesi modelleri,